Miért válaszd a Konzolvilágot?

A Konzolvilág Magyarország legnépszerűbb videojátékos webáruháza. De hogyan lehetséges ez? Mi különböztet meg minket a többiektől?

Az Ország boltja

1080 bolt közül a vásárlók szavazatai alapján játék kategóriában elnyertük a megtisztelő Ország boltja népszerűségi díjat 2016-ban és 2017-ben is. Ez a fantasztikus elismerés nem jöhetett volna létre a vásárlóink nélkül akik elégedettségüket fejezték ki. Büszkék vagyunk rá és nagyon hálásak is. A fejlesztéseink, kedvezményeink, bővülő termékpalettánk és törzsvásárlói rendszerünkön túl mindig törekedünk arra, hogy személyes kapcsolatba kerüljünk vásárlóinkkal és, hogy üzleteinkbe jó legyen betérni.
Ország boltja 2016
Ország boltja 2017

Megbízható bolt

A Konzolvilág 2004 óta, több mint 10 éve áll a játékosok szolgálatában. Azóta töretlen lelkesedéssel igyekszünk minden egyes nap fejlődni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk a számodra. Tekintsd meg korábbi vásárlóink véleményét az árukereső segítségével. Magyarországon egyedülálló módon közvetlen Sony és Microsoft partnerek vagyunk. Ennek köszönhetően rendkívül kedvező áron tudunk dolgozni, nem mellesleg minden termékünkre érvényes a hivatalos, gyári garancia.
Megbízható bolt

Egy igazi közösség minden játékosnak

A Konzolvilág több, mint egy webáruház. Nálunk egy hatalmas közösség tagja lehetsz, ahol mindig értesülsz a legfrissebb információkról, és bárkihez fordulhatsz kérdéseiddel. Amennyiben még nem tetted meg, kattints a Tetszik gombra, és legyél tagja Te is az ország egyik legnagyobb játékos közösségének!

Heti akciók

Új termékek minden héten 10-80% árengedménnyel, limitált darabszámban érhetőek el. Ezzel szeretnénk segíteni mindazokat, akik a kedvenc videójátékukhoz a lehető legjobb áron jutnának hozzá. Okos döntés a heti akciók közül választani. Tovább a heti akcióhoz

További tartalom betöltése.