Kívánságlista

ESD XBOX - Game Pass for PC - 3 months (EuroZone) (DIGITÁLIS KÓD)

PC
10 490 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • 1-3 munkanap
  Részletek
 • 1-3 munkanap,
  Részletek
 • Megjelenés
  2020-09-01
 • Garancia
  nincs

ESD XBOX - Game Pass for PC - 3 months (EuroZone) (DIGITÁLIS KÓD) letöltésének folyamata

ESD XBOX - Game Pass for PC - 3 months (EuroZone) (DIGITÁLIS KÓD) digitális kód hozzáférés

ESD XBOX - Game Pass for PC - 3 months (EuroZone) (DIGITÁLIS KÓD) ismertető

Szerezz Xbox Game Pass for PC tagságot, és fedezd fel a következő kedvenc játékodat Windows 10 rendszerű PC-den vagy táblagépeden!

Az Xbox Game Pass for PC a Microsoft játékbérlet szolgáltatása, amivel azonnali és korlátlan hozzáférést szerezhetsz több, mint 100 nagyszerű PC játékhoz. Ezeket a játékokat a Windows 10 Áruházból töltheted le, és korlátlanul játszhatod őket, amíg a Game Pass részei, vagy kedvezményesen megvásárolhatod véglegesen is (így a tagság lejárta, vagy a játékok kikerülése után is tovább használhatod őket). Végleges vásárlás esetén Xbox Game Pass for PC tagként 20% kedvezményt szerezhetsz a kínálatban szereplő játékokra, illetve 10% kedvezményt az ezekhez tartozó kiegészítőkre.

A Microsoft és külső partnerei úgy alakították ki az Xbox Game Pass for PC játékkínálatát, hogy az minél jobban illeszkedjen a PC-s játékosok ízléséhez. Nagyszabású egyjátékos és multiplayer címek mellett az Xbox Game Studios saját fejlesztésű játékai és PC exkluzív műfajok is képviseltetik magukat. Játssz díjnyertes és népszerű menedzser- és stratégiai játékokkal, gyönyörű indie címekkel, és nagyszabású, AAA kalandjátékokkal egyaránt! A folyamatosan bővülő, hatalmas kínálatnak köszönhetően a család minden tagja, kicsik és nagyok is könnyen találhatnak megfelelő újdonságokat.

Játssz az exkluzív címekkel azonnal: a Microsoft és az Xbox Game Studios által kiadott minden játék a megjelenés pillanatától elérhető az Xbox Game Pass tagok részére, így olyan produkciókkal játszhatsz további költségek nélkül, mint a hamarosan megjelenő Age of Empires IV, a Microsoft Flight Simulator, vagy a Halo Infinite.

Xbox Game Pass for PC tagságodat, illetve a kínálatban szereplő játékokat könnyedén kezelheted a Windows 10 PC-re elérhető Xbox alkalmazásban, ahol rendszeres értesítést kaphatsz az újdonságokról, és egy gombnyomással telepítheted is őket számítógépedre. Sosem volt még ennyire könnyű a PC-s játékkönyvtár felépítése, fedezd fel te is a következő kedvencedet!

 • Fix időtartamra szóló tagság korlátlan hozzáféréssel több, mint 100 PC-s játékhoz
 • A játékok a Windows 10 Áruházból vagy az Xbox alkalmazásból tölthetők le (Windows 10 operációs rendszer szükséges!)
 • Változatos címek és műfajok: AAA kalandjátékok, stratégiai és menedzser játékok, indie produkciók
 • Folyamatosan megújuló és változó kínálat
 • Kedvezményesen megvásárolható játékok és DLC-k a tagok számára
 • Az összes Xbox Game Studios játék korlátlanul játszható a megjelenésük napjától!
További tartalom betöltése.