img

II. helyezést értünk el az Év Internetes Kereskedője 2018 versenyen

Nagyvállalati kategóriában a Konzolvilág II. helyezést ért el a 2018-as „Az Év Internetes Kereskedője” versenyen!

Fennállásunk óta mindig is a vásárlók elégedettsége, lelkesedése és öröme volt számunkra a siker fokmérője. Azt valljuk, hogy az elégedett és visszatérő játékosok a legjobb befektetés, a jó hírnév pedig többet ér minden reklámnál. Éppen ezért nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a 2018-ban 12. alkalommal megrendezett „Az Év Internetes Kereskedője” szavazáson a szakmai zsűri értékelése és a közönség szavazatai alapján a Konzolvilág bolthálózat a nagyvállalati kategóriában II. helyezést ért el!

Külön büszkeséggel tölt el bennünket az is, hogy az első négy helyezett közül egyedüliként magyar nagyvállalatként képviselhetjük hazánkat, így ez az eredmény még hangsúlyosabb a számunkra. Szeretnénk minden vásárlónknak, követőnknek, játékosnak megköszönni, hogy ránk szavazott, és a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy megtartsuk ezt a bizalmat!

De egyszerű köszönetnyilvánítás helyett valami mással is szeretnénk meghálálni az eredményt, ezért Facebook oldalunkon nyereményjátékot hirdettünk, amire június 8-ig bárki nevezhet, és amin 3 db, 5000 Ft értékű törzsvásárlói pontot sorsolunk ki. Látogassatok el Facebook oldalunkra, ahol megtaláljátok a nyereményjáték részleteit!

A Konzolvilág teljes csapata nevében nagyon szépen köszönjük, hogy bennünket választottatok! A továbbiakban is várunk benneteket országszerte a legjobb ajánlatokkal, játékokkal, gépcsomagokkal és kiegészítőkkel, remélhetőleg továbbra is rászolgálva bizalmatokra!www.evker.huhttps://kosarertek.hu/piac/a-media-markt-es-lumenet-az-ev-internetes-kereskedoi-2018-ban/További tartalom betöltése.