img

Konzolcsere-akció augusztus 24-től szeptember 14-ig

Most érdemes behozni hozzánk régi, vagy megunt konzolodat, mert csereakciónk keretében hihetetlen áron, akár 79.900 forintért juthatsz hozzá egy vadonatúj Xbox One X-hez!


Sokan vannak, akik szeretnék új szintre emelni a játékaikat, kihasználni az új 4K tévék képességeit, annak hihetetlen képminőségét, és élvezni a szebben, jobban futó konzolos játékokat. Az Xbox One X jelenleg a világ legerősebb konzolja, amely számos előnyt kínál a FAT és Slim gépekhez képest: nagyobb felbontást, gyorsabb töltési időket, simább és stabilabb képfrissítést, illetve egyes játékokban különböző más javításokat, például élesebb textúrákat, szebb árnyékokat és speciális effekteket, vagy magasabb képkockaszámot.

A Microsoft legújabb konzolja ráadásul nemcsak a legerősebb, de a legkisebb is egyben, beépített tápegységgel, illetve 4K Blu-Ray lejátszóval rendelkezik, ami a 4K tévék mellé ideális társsá teszi.

Most megkönnyítjük a dolgod, ha te is Xbox One X-re váltanál! Különleges csereakciónk keretében, augusztus 24. és szeptember 14. között behozhatod régebbi, vagy megunt konzolodat, és így jóval olcsóbban juthatsz egy új Xbox One X-hez! Ne feledd, hogy ha Xbox One-ról vagy Xbox One S-ről váltasz X-re, akkor minden játékod megmarad, és azokat azonnal jobb minőségben élvezheted! A tartozékok ugyancsak kompatibilisek az új konzollal.

Most szinte bármilyen jelenlegi generációs konzol becserélhető Xbox One X-re csak a Konzolvilágnál, az alábbi összegek ráfizetésével:

  • 500 GB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 109.900 Ft
  • 1 TB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 104.900 Ft
  • 500 GB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 84.900 Ft
  • 1 TB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 79.900 Ft

Nincs más dolgod tehát, mint behozni régi konzolodat, és szuper áron juthatsz hozzá az Xbox One X-hez! Várunk szeretettel szeptember 14-ig minden Konzolvilág üzletünkben!

Fontos, hogy a behozott konzol működőképes és eladható állapotú legyen, ezt központunkban megvizsgáljuk. Az 5%-os és 10%-os kuponok a konzolcsere programban nem használhatók fel, az ajánlat más kedvezménnyel sem vonható össze. A csereakció kizárólag az Xbox One X alapgépre vonatkozik, a játékszoftvert tartalmazó Xbox One X gépcsomagok nem vesznek részt az akcióban.További tartalom betöltése.